Corona

Beste Veerlicht bezoekers,

In de afgelopen tijd is steeds meer duidelijk geworden wat de impact en risico‘s zijn van het corona virus, en dat de verdere verspreiding ervan moet worden verkleind.

Door de maatregelen wordt ook bij onze bijeenkomsten van het Veerlicht van u gevraagd om nog meer aandacht te geven om het risico van verspreiding te minimaliseren, daarom zijn de volgende punten van belang:
* Er zijn desinfecterende middelen aanwezig op cruciale locaties in het gebouw, zoals bij de toegangsdeuren en de toiletgroep.
* De onderlinge anderhalve meter afstand wordt strikt gehanteerd bij de zitplaatsen, huisgenoten uitgezonderd.
* Koffie kan tot nader order helaas niet meer aangeboden worden binnen het gebouw. Mocht het weer het toelaten kan dat evt. wel buiten voor de deur.

Wij wensen iedereen de kracht en moed toe die gevraagd wordt in deze bijzondere tijden.
Wij leven mee met hen die verzorgen en met wie zorg nodig heeft. Wij bidden en hopen dat de vele maatregelen die worden genomen zo uitwerken dat deze de gevolgen van het Corona-virus in ons land en wereldwijd gaan inperken. En dat wij daarna weer in alle vrijheid met elkaar mogen aanbidden, zingen, samen onze God loven. En samen koffie drinken.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag,

Laten we bidden om Gods hulp bij deze ontwikkelingen, dat iedereen gezond moge blijven, en dat alles zo snel mogelijk ten goede mag keren.

Met vriendelijke groet
Oudstenteam ‘t Veerlicht