Home

De Evangelische Kerk ‘t Veerlicht is een gemeente van christenen uit Raamsdonksveer en omgeving. Zij maakt deel uit van het kerkgenootschap van de Federatie van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland.

Klik op de verschillende links om meer over ons te weten te komen. Als u geïnteresseerd bent bent u natuurlijk welkom op onze zondagse vieringen. Wilt u echter informatie over andere zaken die niet op deze site staan vermeld, neem dan contact met ons op.

Missionstatement ‘t Veerlicht
Als gemeente is het ons verlangen om in Raamsdonksveer en omgeving te laten zien wie Jezus Christus is, om de liefde van God zichtbaar te maken voor iedereen, en die uit te dragen. We willen dat doen door onze houding, door onze woorden en daden, door een gastvrije gemeente te zijn, verkondigend, dienstbaar aan onze omgeving. Het is ons verlangen dat daardoor mensen Jezus Christus leren kennen als hun Verlosser en Heer, en volgelingen van Hem worden.

Ons uitgangspunt daarbij is de Bijbel, het door God geïnspireerde Woord. Ons voorbeeld is het leven van Jezus Christus op aarde.

We willen een gemeente zijn waarin iedereen de gelegenheid krijgt om actief betrokken te zijn met zijn/haar gaven en talenten.

“Groeien in liefde tot God, liefde voor elkaar en liefde voor mensen om ons heen.”